یاقوت کبود استوارت

یاقوت کبود استوارت ثبت نظر شما

یاقوت کبود به عنوان یکی از معروف ترین و بهترین سنگهای قیمتی پس از الماس شناخته می شود، این سنگ قیمتی که در بیشتر جواهرات سلطنتی استفاده می شود دارای سختی 9 می باشد که بعد از الماس به عنوان سخت ترین ماده شناخته می شود. این موضوع باعث شده است که از این سنگ قیمتی در صنعت های مختلف استفاده شود. به طور مثال می توان به استفاده از این سنگ در ساخت دوربین فروسرخ (دید در شب و دید حرارتی) اشاره کرد.

برخی از یاقوت هایی که معروف جهان :

  • «ستاره‌ هند» با وزن‌ ۵۳۶ قیراط‌ در موزه‌ علوم‌ طبیعی‌ نیویورک
  • «ستاره‌ آسیا» به‌ وزن‌ ۳۳۰ قیراط‌
  • «ستاره‌ نیمه‌شب» به‌ وزن‌ ۱۱۶ قیراط‌ که‌ در آمریکا در موزه‌ نگهداری‌ می‌شوند.

دو نگین یاقوت کبود به نام‌های «ادوارد» و «استوارت» در تاج پادشاهی انگلستان وجود دارد که از یاقوت‌های معروف هستند.

در این قسمت از جواهر لوکس میخواهیم به یاقوت کبود استوارت بپردازیم، یاقوتی که در تاج پادشاهی انگلستان استفاده می شوند و از محبوبیت فراوانی برخوردارند.

یاقوت کبود استوارت

یاقوت کبود استوارت
یاقوت کبود استوارت

یاقوت کبود استوارت: یاقوت کبود استوارت را باید جذاب ترین سنگ قیمتی در بین دیگر سنگ ها دانست، آنهم به خاطر پیشینه و فراز و نشیب هایی که تجربه کرده است. بنا به شواهد این یاقوت در ابتدا به چارلز دوم متعلق بوده است و اینطور که به نظر می رسد وی پس از تبعید به فرانسه این سنگ قیمتی را با خود برده است. پس از مرگ وی یاقوت به پسرش چارلز ادوارد و پس از آن به پسرش هنریک بنتینک رسید. زمانی که هنریک درگذشت این سنگ قیمتی به همراه دیگر جواهرات را جرج سوم به ارث گذاشته شد.

در زمان سلطنت ملکه ویکتوریا، این یاقوت کبود بر روی تاج سلطنتی درست در زیر یاقوت سرخ شاهزاده سیاه نصب گردید. بعدها این یاقوت جای خود را به الماس افریقایی کولینان دوم داد. اکنون این یاقوت در همان موقعیت بر روی تاجی دیگر متعلق به خاندان سلطنتی بریتانیا نصب شده است.

یاقوت کبود استوارت بیش از اینکه ارزشمند باشد، تاریخچه ای جذاب دارد. با وجود رنگ آبی خالصی که دارد، یک یا دو لکه بر روی آن به چشم خورده و در انتهای یک قسمت آن سوراخی وجود دارد. شاید دلیل حضور این سوراخ این باشد که این یاقوت به عنوان آویز گردنبند در زمانی نه چندان دور مورد استفاده قرار می گرفت. شکل این سنگ قیمتی، بیضی بوده و طول آن در حدود یک و نیم اینج و عرض آن یک اینچ می باشد که بر روی سنجاقی از طلا نصب گشته بود.

به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enamad